• Dezelfde dag
  • Goed materieel
  • Binnen 30 minuten de koe in bad
  • Levering op afspraak

Over ons

Timmerman Therapeutisch Koebad biedt dienstverlening in de agrarisch sector. Wij zijn gespecialiseerd in het in bad zetten en verplaatsen van liggende koeien. Het bedrijf is gelegen in de gemeente Dalfsen en van daaruit omvat het werkgebied geheel Nederland. 

Voorheen was het Therapeutisch Koebad een tweede tak naast onze melkveehouderij. Tot het voorjaar van 2017 werden op het bedrijf 80 koeien gemolken en 50 hectare grond bewerkt op een pachtbedrijf van landgoed Rechteren. Omdat het ondernemen op deze locatie met het melkveebedrijf ons onmogelijk werd gemaakt, hebben wij in het voorjaar van 2017 de melkveehouderij afgestoten en meegedaan met de stoppersregeling voor melkveehouders. Sinds die tijd ligt de focus op de dienstverlening met het therapeutisch koebad. 

Wij bieden deze dienst met onze twee Unimogs en onze zeven therapeutische koebaden. Ook hebben wij twee koebrancards waarmee wij liggende koeien van de stal naar een strohok en de wei kunnen brengen. Meer informatie over hoe onze dienstverlening in zijn werk gaat, vind je op onze website. Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies? Neem dan contact op met Frank Timmerman. 

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op!

Timmerman Therapeutisch koebad
Frank Timmerman
Brandweg 3
8152 DS Lemelerveld

06 108 59 700
info@koebad.nl