• Dezelfde dag
  • Goed materieel
  • Binnen 30 minuten de koe in bad
  • Levering door heel Nederland
  • Veruit de meeste ervaring met liggende koeien! 

Over ons

Timmerman Therapeutisch Koebad biedt dienstverlening in de agrarisch sector. Wij zijn gespecialiseerd in het in bad zetten en verplaatsen van liggende koeien. Het bedrijf is gelegen nabij het dorp Lemelerveld in de gemeente Dalfsen. Van daaruit omvat het werkgebied geheel Nederland. Naast de dienstverlening doen wij ook handel en verkoop in nieuwe en gebruikte koebaden en accessoires zoals watertanks en sleepmatten voor koeien. 

Het bedrijf is begonnen op 1 januari 2009 als een tweede tak naast ons melkveebedrijf. De dienstverlening is destijds overgenomen van de familie Nijentap die de dienst ook runde naast een melkveebedrijf. Tot het voorjaar van 2017 werden op het bedrijf 80 koeien gemolken en 50 hectare grond bewerkt op een pachtbedrijf van landgoed Rechteren. Omdat het ondernemen op deze locatie met het melkveebedrijf ons onmogelijk werd gemaakt, hebben wij in het voorjaar van 2017 de melkveehouderijtak afgestoten en meegedaan met de stoppersregeling voor melkveehouders. Wij zijn met ons bedrijf verhuisd van Dalfsen naar Lemelerveld voor een doorstart met het Therapeutisch Koebad. 

Wij bieden deze dienst met onze Unimog en Chevrolet. Inmiddels hebben we tien therapeutische koebaden in gebruik. Ook hebben wij twee koebrancards waarmee wij liggende koeien van de stal naar een strohok en de wei kunnen brengen. Meer informatie over hoe onze dienstverlening in zijn werk gaat, vind je op onze website. Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies? Neem dan contact op met Frank Timmerman. 

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op!

Timmerman Therapeutisch koebad
Frank Timmerman
Brandweg 3
8152 DS Lemelerveld

06 108 59 700
info@koebad.nl